Ga naar de inhoud

Saar optiek Maarssen

Sarah van Wijk

Eigenaar | Opticien

Sinds 2023 hebben wij Plesman optiek overgenomen in Maarssen. Oogzorg staat hierbij hoog in het vaandel en deze lijn zetten wij met veel liefde door. Dezelfde kennis en kunde onder een nieuwe naam.

Onze mooie winkel is tot de nok gevuld met kennis en kunde over oogzorg en brillen, daarnaast hebben we een sterke specialisatie voor de contactlenzen en orthoptie.

Samiyeh

Opticien | Contactlensspecialist

U wordt bij ons alleen door hoogopgeleide specialisten onderzocht. Bij elke meting wordt er naar de gezondheid van het voorste oogsegment gekeken. Indien nodig of gewenst wordt er ook een fundusfoto en een OCT 3D laserscan gemaakt van de binnenkant van het oog met de bloedvaten en zenuwen. Ook wordt de oogdruk gemeten. Aanvullend worden uitgebreide optometrische onderzoeken verricht.

3D OCT ooglaserscan

Wij hebben als enige in de wijde omgeving een OCT scanner. Deze geavanceerde medische apparatuur maakt het mogelijk om het gehele oog 3D in beeld te brengen met al zijn weefsellagen. Hierdoor kunnen veel afwijkingen of risicofactoren vroegtijdig worden ontdekt.

Droge ogen spreekuur.