Meteen naar de inhoud

Plesman Optiek en Optometrie

Marc Notenboom

Eigenaar / Optometrist Boptom

Wij proberen ons als familiebedrijf te onderscheiden van de optiekketens in Maarssen en Utrecht door persoonlijke service en ervaren oogzorg. Wij, Marc & Sammy runnen het bedrijf als echtpaar samen. Er is tevens een medisch diagnostische optometriepraktijk gevestigd in het pand. Wij hebben als doel goede en hoogwaardig oogzorg en exclusieve brilmode te bieden.De klant is in modieus opzicht en op het gebied van de oogzorg in goede handen. Ons bedrijf is aangesloten bij de ziektekostenverzekeringen.

Samiyeh Broomand

Eigenaar / Opticien Ing.

U wordt bij ons alleen door hoogopgeleide specialisten onderzocht. Bij elke meting wordt er naar de gezondheid van het voorste oogsegment gekeken. Indien nodig of gewenst wordt er ook een fundusfoto en een OCT 3D laserscan gemaakt van de binnenkant van het oog met de bloedvaten en zenuwen. Ook wordt de oogdruk gemeten. Aanvullend worden uitgebreide optometrische onderzoeken verricht.

3D OCT ooglaserscan

Wij hebben als enige in de wijde omgeving een OCT scanner. Deze geavanceerde medische apparatuur maakt het mogelijk om het gehele oog 3D in beeld te brengen met al zijn weefsellagen. Hierdoor kunnen veel afwijkingen of risicofactoren vroegtijdig worden ontdekt.

Droge ogen spreekuur.

U kunt de registratie in het BIG-register hier vinden met registratienr 99908059987 U kunt onze OVN registratie hier vinden. Typ postcode bijvoorbeeld postcode 3600. De link naar onze optometrie pagina: www.optometriepraktijk.nl. Voor een bezoek aan de oogarts bent u gauw 350 euro aan eigen risico kwijt terwijl wij een goede eerste oogheelkundige screening kunnen doen waardoor dit bezoek vaak overbodig is.