50 Jaar Plesmanpromenade

Image may contain: text

Scoor in 1 van de winkels op ons winkelcentrum een flyer, spaar 3 kassabonnen van verschillende winkels bij elkaar en maak kans op geweldige prijzen!
De hoofdprijs is een reischeque ter waarde van 1000 euro!
Houd 22 juni vrij in de agenda, dit is de dag van de prijsuitreiking, gecombineerd met een leuke feestdag als dank voor jullie trouwe komst naar De Plesmanpromenade!
Wij zullen meerdere malen per week de verschillende prijzen bekend maken, want met meer dan 40 prijzen is er voor iedereen iets leuks te winnen! Volg ons op Facebook om niets te missen.

PLESMAN OPTIEK EN OPTOMETRIE

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

Om in de zomerse sfeer te blijven verloot de Plesman Optiek, 3 merk zonnebrillen! Wil jij er modieus uitzien deze zomer? Doe dan mee met onze spaaractie, je maakt immers 3 x kans op deze mooie prijs! Vraag bij elke winkel op ons winkelcentrum om de bon, plak deze achterop de flyer en laat deze achter in één van de inleverbakken.

ALBERT HEIJN

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Racen tegen de klok en alles pakken wat je kunt. Maak kans op 1 minuut gratis winkelen in de Albert Heijn!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is meedoen met onze kassabonnenactie. Neem de bon en een flyer mee bij de winkels op het winkelcentrum en spaar mee!

DE KOOPMAN

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten en tekst

Ben jij altijd van plan om gezonder te eten, maar komt dit er nooit van? Start dan de zomer goed met 1 van de 4 fruitpakketten van De Koopman, ter waarde van maar liefst 50 euro per stuk! Zorg ervoor dat je bij elke winkel op ons winkelcentrum de bon en flyer meevraagt, en doe mee met onze spaaractie!

HAARMODE CHERRYDON

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Zit jouw haar na 22 juni een heel jaar om door een ringetje te halen? Doe mee met de spaaractie en maak kans op een jaar lang gratis knippen bij Haarmode Cherrydon!

Gebr. Van Zuilen & zn Maarssen

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Voor alle visliefhebbers is dit een geweldige prijs! Gebr. van Zuilen & zn Maarssen biedt 4 tegoedbonnen aan met een waarde van 60 euro per stuk. Je maakt dus 4 keer kans op een vissalade ter waarde van 60 euro. Zorg er wel voor dat je de kassabonnen en flyer meevraagt bij de winkels op ons winkelcentrum.

Stomerij DE Sleutelhoek

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Aan de hoofdprijs mogen wij nog een mooie prijs toevoegen! Win jij de reischeque ter waarde van €1000? Dan krijg je hier ook een prachtig kofferset bij, deze wordt aangeboden door Stomerij De Sleutelhoek
Ga jij in stijl naar Schiphol? Spaar mee met onze kassabonnenactie, vraag dus in álle winkels op de Plesmanpromenade de kassabon en een spaarflyer mee!

Bakkerij Boekweit

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

Wat is er lekkerder dan vers brood van bakkerij Boekweit? Een jaar lang gratis brood, daar zegt toch niemand nee tegen? Weer een prachtige prijs die wij toe mogen voegen aan onze prijzenpakket van de kassabonnenactie. Vraag de bon en een flyer mee in iedere winkel op Winkelcentrum Plesmanpromenade en maak kans op deze heerlijke prijs!

Fietshandel Markerink

Afbeelding kan het volgende bevatten: motor

Stunt erop los met een 20 inch freestyle stuntfiets, aangeboden door Fietshandelmarkerink! Door zijn 360 graden draaibare stuur kan je hier de tofste stunts mee uitvoeren. Ben jij een echte waaghals? Dan is deze prijs echt iets voor jou! Spaar mee met de kassabonnenactie! Let op, heb je de eerste spaarflyer vol, mag je gewoon doorgaan met sparen want je mag onbeperkt meedoen!

Snacky van Jie

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten

Loopt het water je in de mond van een heerlijk portie sushi? Dan is dit een geweldige prijs voor jou! Snacky van Jie geeft een jaar lang sushi weg. Wil jij iedere week een feestmaal een jaar lang? Spaar mee met onze kassabonnenactie, je hebt nog tot 15 juni om je flyers in te leveren, dus het is nog niet te laat om alsnog te beginnen met sparen, als je dat nog niet deed!

https://www.facebook.com/plesmanpromenade

Spaar jij mee? Je kunt sparen van 23 april t/m 15 juni!